Medial läkning : leverns okända kraft (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Medial läkning
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2019-08-23
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Linda Söderlund
Originaltitel
Medical Medium: Liver Rescue
Dimensioner
248 x 177 x 28 mm
Vikt
1153 g
Antal komponenter
1
SAB
Vml
ISBN
9789188633309

Medial läkning : leverns okända kraft

(15 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-08-23
318
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den fjärde boken i serien medial läkning

Tänk om du kunde fokusera på en aspekt av ditt välbefinnande för att omvandla alla andra och samtidigt förhindra att okända hälsoproblem som lurar under ytan blossar upp! Vår livsviktiga lever har svar på många hälsoproblem som håller oss tillbaka i livet. En vanlig men ännu okänd orsak till att många människor mår dåligt är att levern är överbelastad. Det visar sig inte bara som allvarliga sjukdomar som levercancer, cirros och hepatit, utan lika ofta som allmänt dåligt hälsotillstånd, matsmältningsproblem, känslomässiga utmaningar, viktuppgång, högt blodtryck, problem med hjärtat, hjärndimma eller autoimmuna och kroniska sjukdomar. Allt detta har enligt Anthony William sin orsak i en överbelastad lever och kan läka när du utnyttjar kraften i detta anspråkslösa organ. Anthony William delar med sig av enastående insikter om leverns okända funktioner, förklarar vad som ligger bakom många sjukdomar och tillstånd och vägleder läsaren till bättre hälsa.

Upptäck vad en frisk lever kan bidra till:

- bättre sömn

- balanserat blodsocker

- sänkt blodtryck

- hälsosam vikt

- mer energi

En hälsosam lever dämpar även stress och åldrande samt skyddar mot faror. Om vi bara ger den rätt stöd, visar levern oss sin okända kraft!

Anthony William har blivit eftertraktad i hela världen tack vare sin förmåga att identifiera orsaken till människors hälsoproblem. Som medicinskt medium har han hjälpt tiotusentals människor att bli friska genom att förmedla de underliggande orsakerna till sjukdomar, symtom och tillstånd samt ge råd hur om man kommer till rätta med problemen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Medial läkning : leverns okända kraft
 2. +
 3. Medial läkning : hemligheterna bakom kronisk och mystisk sjukdom och hur man kan läka

De som köpt den här boken har ofta också köpt Medial läkning : hemligheterna bakom kronisk oc... av Anthony William (inbunden).

Köp båda 2 för 653 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Medial läkning : leverns okända kraft. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Skräp
  albert, 23 april 2021

  Mediet Anthony William fabulerar. Desinformation är vad det är. Räckte med att läsa om hans förespråkande att äta kolhydrater och utdömande av fetter och ketogen kost för att sända skräpet i papperskorgen.

 2. Levern - vårt reningsverk och så mycket mer...
  Aleksandra Soploher, 9 oktober 2020

  Förklaringar till våra kroniska sjukdomstillstånd och hur vi går mot helande och ett friskt liv. Recept som hjälp på traven.

 3. A. Williams bok Leverns okända kraft är ovärderlig
  Elizabeth , 21 februari 2020

  Även denna bok är ett "måste" att läsa, om man är nyfiken på och har lust att förbättra sin hälsa och sitt fysiska tillstånd; med följd att glädjen inom oss förstärker sig och att livet blir lättare - liksom alldeles av sig själv.
  Trots mängden av upplysningar är boken lätt och underhållande att läsa.
  Jag är förbluffad över hur litet jag kände till leverns betydelse för kroppens hälsa och har fått en helt ny, spännande kontakt med den. Som att lära känna en ny, kraftfull och pålitlig varelse i sig själv.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anthony William