Marvins bok (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Läs Lek Lär
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
45
Utgivningsdatum
2018-07-30
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Dure, Pernilla (form)
Illustratör/Fotograf
Pernilla Stalfelt
Dimensioner
220 x 160 x 10 mm
Vikt
206 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188799012
Marvins bok (inbunden)

Marvins bok

Inbunden,  Svenska, 2018-07-30

Slutsåld

Vi har skrattat åt hennes humoristiska och befriande knasiga bilder och texter i fler än tjugo olika böcker för ingen har väl missat Bajsboken, Hårboken, Dödenboken, Kärlekboken, Våldboken, Livetboken med flera.
Nu kommer Pernilla Stalfelt ut med Marvins bok, hennes tredje bok i serien LÄSlekLÄR för barn som håller på, eller just lärt sig läsa. I boken berättar dvärghamstern Marvin om sitt och brorsan Alfs liv: hur de leker och sover och äter. Boken rymmer också en del kortfakta om dvärghamstrar.
Hejsan, Marvin här. I den här stora buren bor jag med min brorsa Alf. Vi har det bra. Det finns mycket att göra i vår bur. När vi äter ser vi nästan ut som en dammsugare. Vi stoppar in så mycket mat vi kan i kinderna så vi blir tjocka och lite knöliga i formen. Vi ser uppstoppade ut helt enkelt. Hi hi.
Med säker blick målar Pernilla Stalfelt fram en varm och lekfull berättelse för barn i åldrarna 69 år. Titeln ingår i Unga Lavas serie LÄSLek LÄR. Tidigare titlar av Pernilla Stalfelt i serien är Brummas bok och Bambis bok. Samtliga böcker är genomillustrerade i färg.
Det är lättare att lära sig läsa om boken handlar om något man är intresserad av. Marvins bok passar alla barn som tycker om djur. Korta texter och fina bilder är bra när man jobbar med läsningen. Pernilla Stalfelt
Pernilla Stalfelt är känd för sin stora kärlek till djur och natur och hennes böcker ligger ständigt i topp på bibliotekens utlåningslistor. Pernilla Stalfelt sitter också i Svenska barnboksakademien och har fått en lång rad litterära priser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pernilla Stalfelt