Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
229
Utgivningsdatum
2020-08-20
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Medarbetare
Broberg, Eva (red.)
Dimensioner
210 x 135 x 17 mm
Vikt
347 g
SAB
Qbab
ISBN
9789188849717
Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden (häftad)

Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden

Häftad Svenska, 2020-08-20
294
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Leda andra beskriver ett praktiskt arbetssätt att som chef och ledare påverka arbetsbeteenden. Den grundar sig i inlärningspsykologin, tydliggör både orsaker och verkan av vanliga insatser och kommer definitivt att förändra metoderna i ditt ledarskap.

Målsättningen med boken är att på ett enkelt och Lättsamt sätt visa vad som påverkar människors arbetsbeteenden och samtidigt ge konkreta verktyg som hjälper dig som chef och ledare att på ett mer effektivt sätt kunna leda andra i en föränderlig verksamhet. I boken medföljer även en enkel men komplett arbetsmodell för att säkerställa att förändring uppstår åt det håll du vill.

Jag tycker att det är ett fantastiskt bra innehåll i boken. Förstår vad ni vill vinkla och jag gillar det. Det blir som en handbok med tydliga punkter och en handfast trygghet att luta sig mot. Absolut relevant för chefsjobb liknande mitt och även arbetsledare, t ex projektledare.

Eva Von Heijne, produktionschef på Life Science företag

Jag skrattade en hel del när jag läste delar i boken då jag får bilder på alla de chefer jag haft och jobbat ihop med. De är bra beskrivna då jag känner igen mig och andra i exemplen som ges.

Roberth Käck, chef på uthyrningsföretag

Författarna Leif Lund, leg psykolog, HR- och organisationskonsult, och Christina Molnar, leg psykolog och specialist i organisationspsykologi, har båda lång erfarenhet av att arbeta inom olika branscher med ledarskap och personal på alla nivåer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Leda andra : konkreta verktyg för att förändra arbetsbeteenden
  2. +
  3. Motivera ideella - om ledarskap, människors behov och drivkrafter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Motivera ideella - om ledarskap, människors beh... av Aron Schoug (häftad).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »