Guldläge : så lyckas du som säljare (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2018-12-03
Förlag
Mondial
Dimensioner
213 x 138 x 16 mm
Vikt
296 g
SAB
Qia
ISBN
9789188919045
Guldläge : så lyckas du som säljare (häftad)

Guldläge : så lyckas du som säljare

Häftad Svenska, 2018-12-03
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
SÅ LYCKAS DU SOM SÄLJARE

Vill du vara säker på att dina kunder ska lämna dig glada och nöjda eller att ha genomfört det perfekta köpet? Vill du ge service i världsklass? Vill du samtidigt ha roligare på jobbet? Då har du ett guldläge! Och då är den här boken för dig.

För att överleva idag och i framtiden behöver de fysiska butikerna erbjuda något som de digitala handelsplatserna inte kan klara själva: personligt förmedlad kunskap, outstanding service, upplevelser och mänsklig omtanke. Detta är något som bara du -- säljaren -- kan erbjuda. Annika R Malmberg ger dig konkreta och användbara tips om kundbemötande, behovsanalys, avslutsmetoder, merförsäjning och hantering av klagomål. Dessutom får du lära dig om hur du använder all ny teknik i butiken på bästa sätt och hur olika kundtyper vill bli bemötta. Det kan nämligen göra all skillnad i världen. Nöjda kunder handlar mer. De kommer tillbaka nästa gång. Och de berättar om dig för sina vänner. Så ta vara på guldläget!

*

ANNIKA R MALMBERG är grundare och vd för Hamilton Group. Hon är entreprenör, framgångsexpert och författare. Efter över 25 år som utbildare och föreläsare räknas hon idag som en av Sveriges mest uppskattade och rutinerade talare.

*

Guldläge har betytt mycket för många utav våra säljare och ledare på KICKS. Boken är ett tydligt och bra verktyg till att lyckas i mötet med kunden. Den inspirerar och har konkreta exempel som säljare direkt känner igen och tydliga tips och uppgifter som kan praktiseras direkt. Det är även en perfektbok för chefer att arbeta med i grupp och individuellt med sina säljare. Säljarna älskar den och Annika är en stor inspirationskälla för många av oss på KICKS! -- Tina Johansson, Sales developer KICKS

Jag har använt boken i min undervisning i sju år. Det är den bästa bok jag sett inom butiksförsäljning. Redan från första sidan inser man att Annika har gedigna kunskaper om vardagen och säljarbetet i butiken ur ett helhetsperspektiv. Boken innehåller mängder av praktiska tips runt de metoder, tekniker och attityder som används i och kännetecknar en framgångsrik butik. Man blir sugen på att möta kunden. -- Ingemar Ekberg, undervisande konsult Frans Schartaus Handelsinstitut
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Guldläge : så lyckas du som säljare
  2. +
  3. Guldläge på nätet : sökmotoroptimering för alla

De som köpt den här boken har ofta också köpt Guldläge på nätet : sökmotoroptimering för alla av Magnus Bråth, Michael Wahlgren (häftad).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Guldläge : så lyckas du som säljare