Fjällvandra kring Grövelsjön (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Calazo Friluftsböcker
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2020-04-22
Upplaga
2
Förlag
Calazo Förlag
Dimensioner
125 x 17 x 180 mm
Vikt
396 g
SAB
Rbo
ISBN
9789189079151
Fjällvandra kring Grövelsjön (häftad)

Fjällvandra kring Grövelsjön

(3 röster)
Häftad Svenska, 2020-04-22
310
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Fjällen kring Grövelsjön beskrivs ofta som avslappnande, fridfulla och vänliga. Landskapets mjukt avrundade former och vidsträckta vidder gör det enkelt att få en känsla av frihet. Och frånvaron av de allra mest dramatiska bergstopparna minskar behagligt kraven på prestation. Därmed inte sagt att området saknar möjligheter till storslagen utsikt tvärtom den finns alltid på andra sidan krönet.

Det här är den andra omarbetade utgåvan av boken som beskriver 20 dagsturer och sex övernattningsturer. Utgångspunkt för vandringarna är Grövelsjöns fjällstation eller någon av vägarna i närområdet. Dagsturernas längd varierar mellan barnvänliga kortisar på några kilometer till rejäla heldagar på strax över två mil.

Få personer i landet har lika bred och djup kunskap om svenska fjällen som författaren och naturfotografen Claes Grundsten. Han har skrivit ett 30-tal böcker om berg och vandring i olika delar av världen. Grövelsjön har en speciell plats i Claes Grundstens hjärta, här har han under åren spenderat mycket tid med familjen och de närmaste vännerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fjällvandra kring Grövelsjön
  2. +
  3. Alla mina steg : en kärleksförklaring till löpning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alla mina steg : en kärleksförklaring till löpning av Joanna Swica (kartonnage).

Köp båda 2 för 529 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »