Psykologens testamente (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-10-05
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Medarbetare
Mendes de Souza, Jovanna (form)
Dimensioner
232 x 157 x 30 mm
Vikt
703 g
SAB
Hc
ISBN
9789189559714
Psykologens testamente (inbunden)

Psykologens testamente

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2022-10-05
207
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Det närmar sig midsommar. På ett förmöget sommarnöje på ön Gällnö förbereder den urstarka 75-åringen Sigrid Steen helgfirandet tillsammans med sin livs kärlek och sin bästa vän. Hon har allt man kan önska sig i livet. Åtminstone nästan. På en annan del av ön gräver ungkarlen och fiskaren Johnny ett allt större hål i sin själ. Samtidigt som han tafatt försöker ta hand om sin alkoholiserade mamma sörjer han förlusten av den enda vän han någonsin haft. Om de nu ens var vänner. Någon annanstans, djupt in i skärgårdens mörka hjärta, är den före detta barnsoldaten Li tillfångatagen. Hon vet inte var hon befinner sig eller vad som ska hända med henne, men hon vet att hon måste fly. Nu. Samtidigt sitter den 93-åriga förintelseöverlevaren Ella Stern i sin lägenhet i innerstaden och väntar på att hon ska dö. Men inte riktigt ännu. Det finns en sak hon måste göra först. När dessa personers vägar korsas i den idylliska svenska sommaren sätts inte bara deras liv på sin spets utan också hela mänsklighetens.

Psykologens testamente är en vindlande spänningsroman där historiens brutala stöveltramp står i centrum - såväl i Europa som i Afrika - men också hoppet och tilltron till det goda, drömmen om att en dag finna frid i själen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Psykologens testamente
  2. +
  3. Av allt ont

De som köpt den här boken har ofta också köpt Av allt ont av Helen Stommel Olsson (inbunden).

Köp båda 2 för 416 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Psykologens testamente. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Thriller
    Mango , 17 november 2022

    Spännande med historiska paralleller invävt. Väldigt fina personteckningar. Hemska brott och högt tempo. Jag sträckläste och hoppas på en fortsättning.

Visa alla 1 recensioner