Kaos i Kvinnohjärnan : Balansera dina hormoner och signalsubstanser på ett naturligt sätt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
194
Utgivningsdatum
2011-10-31
Förlag
The Center for Hormonal and Nutritional Balance Inc
Dimensioner
230 x 150 x 14 mm
Vikt
360 g
ISBN
9789197957922
Kaos i Kvinnohjärnan : Balansera dina hormoner och signalsubstanser på ett naturligt sätt (häftad)

Kaos i Kvinnohjärnan : Balansera dina hormoner och signalsubstanser på ett naturligt sätt

(100 röster)  |  Läs 21 recensioner
Häftad,  Svenska, 2011-10-31
279
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kaos i Kvinnohjärnan : Balansera dina hormoner och signalsubstanser på ett naturligt sätt Kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Befinner du dig i en känslomässig berg- och dalbana? Känns det som att du håller på att tappa greppet och bli tokig? Ena minuten är du ilsken och skäller ut dina vänner och dina kära. Nästa minut gråter du och vill att någon ska hålla om dig. Du känner dig överväldigad, sorgsen eller rädd utan påtaglig anledning. Du tycker att det är svårt att stänga av din oroliga hjärna för att kunna somna och vaknar ofta mitt i natten med vidöppna ögon och bultande hjärta. Du kämpar så mycket du orkar för att komma framåt men inombords känns det som om du håller på att brista. Många kvinnor känner sig precis som du och hoppas och ber om ett slut på sitt elände.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kaos i Kvinnohjärnan : Balansera dina hormoner och signalsubstanser på ett naturligt sätt
 2. +
 3. Mat för hormonell balans

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mat för hormonell balans av Mia Lundin, Ulrika Davidsson (häftad).

Köp båda 2 för 414 kr

Kundrecensioner

Det finns 21 recensioner av Kaos i Kvinnohjärnan : Balansera dina hormoner och signalsubstanser på ett naturligt sätt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Livräddare för kvinnor
  Mona-Lisa Warthel, 6 oktober 2021

  Hade inte haft nåt liv efter 50 utan den. Räddaren i nöden!
  Tydliga råd om hur kvinnor i övergångsåldern får livet tillbaka. Skaffa den!

 2. Bra hjälp för kvinnor
  Mia Nielsen (Västerhaninge), 16 februari 2020

  Otroligt bra bok. Lättläst och uppdelad i två avsnitt för en info del och en praktisk del.
  Fantastiskt att äntligen få bra svar som den vanliga vården tyvärr inte kan ge oss kvinnor.

 3. Fantastisk bok
  Tacksam , 26 januari 2018

  Mycket bra bok som beskriver kvinnors hälsa och hormonernas påverkan på ett begripligt sätt. Något som inte läkare er bra på

 4. Viktigt ämne
  Tacksam läsare, 25 april 2017

  Mer information om kvinnors hormonella hälsa behövs för vården och för allmänheten. Detta är ett nedprioriterat ämne och många kvinnor mår dåligt i onödan pga bristande kunskap. Boken "Kaos i kvinnohjärnan" lyfter fram kvinnors möjligheter att må bättre till kropp och själ!

 5. Äntligen

  Denna bok har nog räddat resten av mitt liv efter åratal av sjukdom, felaktiga diagnoser och depressioner. Jag kommer varmt rekommendera denna till vänner som behöver " tänka om" och jag önskar så att denna bok hade varit en del i läkares studielitteratur. För då hade nog många kvinnor sluppit lida så i onödan!

 6. Information för kvinnor om kvinnor

  Givande bok med mycket bra tips om hur man kan balansera sina hormoner på ett hälsosamt sätt.
  Jag tipsar er att läsa den flera gångr och att använda den som en uppslagsbok.

 7. Kaos i Kvinnohjärnan
  Helena Elsa Maria Elf, 18 januari 2016

  Boken om hormonell obalans har räddat mitt liv helt enkelt. Kaoset i min kvinnohjärna återgår till fokus och balans efter många olyckliga, obalanserade år.
  Kram

 8. Ett måste!
  Anneli T, 10 september 2015

  Den här boken borde alla läsa som besväras av PMS, klimakteriesymtom och t o m förlossningspsykos! När inget annat hjälper och man provat allt. När familjen lider och man själv har svårt att orka med sitt liv. Då är det Mia Lundins kunskap och råd man behöver. Själv blev hjälpt redan av att äta de kosttillskott hon rekommenderade men det finns mycket mer hjälp att få genom boken.

 9. Intressant men inte heltäckande
  HF, 10 augusti 2015

  Eftersom jag arbetar komplementärmedicinskt blev jag nyfiken på boken, men har läst betydligt bättre av amerikanska gynekologer som inte är totalt insnöade på att ersätta hormonbrister med hormoner, avsett om de är naturidentiska eller inte. Ett avsnitt jag saknar i boken är hur man hanterar överskott av tex östrogen, något flera av mina klienter har mycket stora problem med och där tex progesteron inte balanserar upp det av olika orsaker. Alla problem går faktiskt inte att korrigera enbart med hormonsubstitut.

 10. Informativ och lättläst
  Anna S, 26 juni 2015

  En bra bok för all kvinnor. (Borde vara obligatorisk för alla som jobbar inom vården).
  Boken innehåller information om hormonbalanser, symtom och behandling respektive symtom och behandling för obalanser i signalsubstanserna (tex serotonin). Boken är lätt att läsa och förstå och den är inspirerande och hoppingivande. Så härligt med en specialist inom kvinnovård som INTE förespråkar p-piller och antidepressiva läkemedel (med obehagliga biverkningar) som lösning för kvinnor. Så hoppingivan... Läs hela recensionen

 11. Bästa boken om hormoner
  Malin , 11 februari 2015

  Hjälpte mig att förstå min egen fysik och åldrandet. Alla kvinnor borde läsa denna långt innan de söker hjälp för vallningar,

 12. Önskat en mer komplett bok.
  Froggy, 7 augusti 2014

  Boken var väldigt intressant men förutsätter mer eller mindre att man ska handla på nätet då de mesta som rekommenderas är produkter från USA. Det är många aspekter som belyses men det är lite väl mycket hänvisningar till att man ska gå in och läsa på hennes sidor o bloggar. Köper ju en bok för att läsa den som en helhet och inte behöva läsa hälften vid sidan av.

 13. Har inte läst ut den än...
  Khadiga E., 3 mars 2014

  ...därför ger jag den en fyra. Men så långt som jag har läst så är jag supernöjd. Praktisk, lättförståelig och genomgående.

 14. En bok som alla kvinnor ska läsa !
  Eleonora, 19 februari 2014

  En lättläst bok som på enkelt sätt beskriver orsak och verkan. Fick många aha-upplevelser.
  Det gäller att ta tag i sitt mående om jag vill gå framåt. Bra protokoll för anteckningar.

 15. Äntligen en bok som på ett mycket lättförståeligt sätt...
  eva hj, 5 januari 2014

  Äntligen en bok som på ett mycket lättförståeligt sätt förklarar vad som händer med oss kvinnor ang hormonella problem. Dessutom en handlingsplan!! Det finns hopp tjejer!

 16. För amerikansk för min smak. Det är för mycket...
  Maggan Svensson, 28 november 2013

  För amerikansk för min smak. Det är för mycket inriktning på att lösa problemen med hormonbalansen med piller och kosttillskott (flera som inte ens är tillåtna i Sverige). Saknar i boken mer handfasta råd om kost, motion och andra aktiviteter som vi mår bra av i våra olika kvinnoåldrar.

 17. Ibland upplevde jag att den var väldigt "amerikansk" i...
  Anna-Lena Westlin, 18 november 2013

  Ibland upplevde jag att den var väldigt "amerikansk" i sin framtoning.

  Många inom vården skulle behöva ha den kunskapen författaren förmedlar så dessa kvinnor får mer "rätt hjälp" är att slippa valsandet runt i vårdapparaten och bli lyssnad på,på ett rätt sätt och slippa lidandet när man tror sig bli galen.Slippa att omgivningen upplever det samma !

  Ett stort och svårt ämne men ack så viktigt att skriva om.

 18. Borde läsas av varje kvinna! Pusselbitarna faller på...
  Anne , 6 november 2013

  Borde läsas av varje kvinna! Pusselbitarna faller på plats när jag läser boken. Mia förklarar på ett lättfattligt sätt vad som bland annat händer med vår hormonbalans vid stress. Jag börjar förstå vad som krävs för att hitta tillbaka till mitt vanliga glada jag. Jag känner mig så hoppfull!

 19. Mycket bra bok som beskriver kvinnors hälsa och...

  Mycket bra bok som beskriver kvinnors hälsa och hormonernas påverkan på ett begripligt sätt. Det är en mycket intressant och läsvärd bok.

 20. En bok som ökar våra insikter i kvinnors hormoner och...
  sockertant, 18 juli 2013

  En bok som ökar våra insikter i kvinnors hormoner och hur drastiskt dessa kan påverka våra liv utan att vi egentligen känner till det...
  En dörröppnare för alla som vill förstå sig själva (medelålders)

 21. Mycket intressant, lättläst, informativ och läsvärd...
  Anneli Seidl, 26 juni 2013

  Mycket intressant, lättläst, informativ och läsvärd bok för alla oss kvinnor, kanske i synnerhet vi runt 35-60-årsåldern. Jag ska nu försöka prova flera av råden i boken.

Visa alla 21 recensioner

Fler böcker av Mia Lundin