Handbok för Superhjältar - rollspelet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Handbok för Superhjältar
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2019-04-25
Upplaga
1
Förlag
Eloso Förlag
Illustratör/Fotograf
Agnes Våhlund
Dimensioner
215 x 150 x 20 mm
Vikt
469 g
SAB
uRdc
ISBN
9789198455311
Handbok för Superhjältar - rollspelet (inbunden)

Handbok för Superhjältar - rollspelet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-04-25
197
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Handbok för Superhjältar Rollspelet, är en slags berättelselek där du tillsammans med andra skapar din egen superhjältesaga. En person blir berättaren och tar på sig att hitta på en berättelse (det finns exempel i boken som du kan börja med). Alla andra tar rollen av varsin hjälte. Med hjälp av spelreglerna kan varje hjälte få sina egna krafter och bli en del av Röda Maskens superhjältegrupp Alla för en!

Fånga skurkar och banditer, lös mysterier eller bekämpa superskurkar ihop med Lisa i Rosenhill. Handbok för Superhjältar låter dig själv skapa massor av nya berättelser. Helt illustrerad av Agnes Våhlund och med texter från Elias Våhlund och Daniel Lehto är detta den perfekta läsningen och spelleken för alla som redan älskar berättelserna om Handbok för Superhjältar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Handbok för Superhjältar - rollspelet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bli en superhjälte!
    Gullis lästips (Rönninge), 27 januari 2020

    Bli din egna superhjält i rollspelet Handbok för superhjältar.

    Nu när det mörka tiden på året är här och det inte finns någon möjligt att leka utomhus i snön. Då finns det istället möjligheten att hitta på egna fängslande och spännande äventyr tillsammans med dina vänner där ni med fantasin kan bli superhjältar med hjälp av berättarspelet "Handbok för Superhjältar: Rollspelet."

    Baserat på den oerhört populära och bästsäljande bokserien Handbok för Superhjältar kan du skapa ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna