Sånt som försvinner (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
70
Utgivningsdatum
2019-09-20
Förlag
Bokförlaget Mirando
Översättare
Elin Svahn
Originaltitel
Les choses qui s'en vont
Illustratör/Fotograf
Beatrice Alemagna
Dimensioner
256 x 167 x 11 mm
Vikt
339 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198547009

Sånt som försvinner

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-09-20
137
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Sånt som försvinner är en humoristisk och sinnrikt konstruerad bilderbok om de knappt märkbara, vardagliga ögonblick som hela tiden kommer och går. Ett skrubbsår läker, man somnar och vaknar, en liten fågel fladdrar förbi, mjölktanden lossnar, höstbladen faller Men mitt i allt det föränderliga finns en sak som aldrig förändras; bokens sista bild visar hur barnet omsluts av en stor, varm föräldrafamn och just i det ögonblicket av närhet är som om tiden stannar.

Beatrice Alemagna har under de senaste åren fått ett flertal internationella utmärkelser för sina innovativa, färgstarka bilderböcker. Hon tillhör också de barn- och ungdomsboksförfattare och illustratörer som återkommande nomineras till ALMA-priset (Astrid Lindgren Memorial Award).

Sånt som försvinner är översatt till svenska av Elin Svahn. Bilderboken, som samtidigt utkommer på sex olika språk har utsetts till vinnare av »First Pages, 2019« ett bokpris och läsfrämjande projekt i Frankrike som innebär att över 20,000 nyfödda barn får den utvalda boken som välkomstgåva.

Fler bilderböcker av Beatrice Alemagna som tidigare givits ut av Bokförlaget Mirando: Vad är ett barn? (2014), Lilla stora Boubo (2014) och De fem skavankerna (2016).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sånt som försvinner
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 266 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sånt som försvinner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Poetisk och konstnärlig
    Mimrik, 8 augusti 2023

    Poetisk o konstnärligt inspirerande bok för barn om magin i livets vardag med kreativa o humoristiska inslag . Rekommenderas för åldrarna ca. 3 t.o.m.8 år. 7 åringen ville läsa den om och om igen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Beatrice Alemagna