1 %-metoden : små förändringar, stora resultat : ett enkelt och beprövat sätt att skapa goda vanor och bryta dåliga (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
308
Utgivningsdatum
2021-02-05
Upplaga
1
Förlag
Akademius Förlag
Översättare
Ylva Mörk
Originaltitel
Atomic Habits
Medarbetare
Åberg, Daniel (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198624601
Vanliga sökord
enprocentmetoden en procentmetoden 1 procentmetoden 1 procent-metoden Atomic habits

1 %-metoden : små förändringar, stora resultat : ett enkelt och beprövat sätt att skapa goda vanor och bryta dåliga

(28 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-02-05
294
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nu finns äntligen #1 New York Times bästsäljaren Atomic Habits på svenska. Över 3 miljoner sålda exemplar!

Minimala förändringar, maximala resultat: ett revolutionerande system för att bli en procent bättre varje dag.

Med svenskt förord av Olof Röhlander.

Oavsett dina mål erbjuder 1 %-metoden ett beprövat ramverk för förbättring. James Clear, en av världens ledande experter på vanebildning, avslöjar praktiska strategier som lär dig exakt hur man bildar goda vanor, bryter dåliga och behärskar de små beteenden som leder till anmärkningsvärda resultat.

Om du har problem med att ändra dina vanor är problemet inte du. Problemet är systemet du använder. Dåliga vanor upprepar sig om och om igen, inte för att du inte vill ändra dem, utan för att du har fel system för förändring. Här får du ett beprövat system som kan ta dig till nya höjder.

Clear är känd för sin förmåga att bryta ner komplexa ämnen till enkla beteenden som lätt kan användas i vardagen och arbetet. Här bygger han på de mest beprövade idéerna från biologi, psykologi och neurovetenskap för att skapa en lättförståelig guide som gör goda vanor oundvikliga och dåliga vanor omöjliga.

Under vägen kommer läsarna att inspireras och underhållas med sanna berättelser om olympiska guldmedaljörer, prisbelönta artister, företagsledare, livräddande läkare och stjärnkomiker som har använt vetenskapen om mikrovanor för att briljera inom sina respektive fält.

Det här är en av ytterst få böcker som legat nummer ett på försäljningslistorna hos New York Times, Wall Street Journal, USA Today, Amazon och Audible.

"En fantastiskt praktisk och användbar bok." / Mark Manson, författare till Den ädla konsten of not giving a f*ck

"En engagerande bok med handfasta råd för den som vill bryta dåliga vanor och skaffa sig goda." / Adam Grant, författare till Ge och ta

"En mycket speciell bok som kommer att förändra hur du tar dig an dagen och lever ditt liv." / Ryan Holiday, författare till Hindret är vägen
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. 1 %-metoden : små förändringar, stora resultat : ett enkelt och beprövat sätt att skapa goda vanor och bryta dåliga
 2. +
 3. Deep Work : hur du finner fokus och djupjobbar i en distraherande värld - strategier för kontroll, mindre stress och digital minimalism

De som köpt den här boken har ofta också köpt Deep Work : hur du finner fokus och djupjobbar ... av Cal Newport (pocket).

Köp båda 2 för 373 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av 1 %-metoden : små förändringar, stora resultat : ett enkelt och beprövat sätt att skapa goda vanor och bryta dåliga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt bra bok!
  MH, 12 mars 2024

  Bra bok fylld med tips om hur man förändrar sitt liv med små vanor över tid. Läsvärd bok, även bra som ljudbok med.

 2. Mycket bra
  Lisbeth A., 7 juni 2022

  En väldigt bra bok som ger handfasta och enkla råd om hur man kan skifta ovanor till vanor. Enkelt att lägga in i sina egna vardagsvanor.

 3. Sammanfattat, många bäckar små - läste i bokcirkel
  Lars Eriksson, 30 maj 2022

  Boken heter ursprungligen, "Atomic Habits" och syftar till att väldigt många, till synes små förändringar kan vara nyckeln till hållbara resultat.

  En aspekt som jag själv förespråkar, är socialt stöd, vilket tas upp i många avseenden. Ett nyckel är "commitment devices", vilket, godtyckligt tolkat, blir "Åtagandegarant". Ett exempel, kan vara en vän som lovar att inte ge dig snacks om du inte i förväg klarar av ett motionspass.

  Förebyggande arbete med nya beteenden ökar sanno... Läs hela recensionen

 4. Livsomskakande.
  Andreas Öh Lindén, 23 november 2021

  Denna bok är ett exempel på vad som bör läras ut i skolor för att göra våra unga redo att möta ett mer komplext arbetsliv.

 5. Inspirerande och lätt att ta in
  Marias bokhylla, 16 juni 2021

  Jag tror att alla människor har vanor de vill ändra på. Till naturen är vi nog alla ganska lata och tar gärna den enklaste vägen ut. Tyvärr fungerar inte livet alltid så och vi behöver ha goda vanor för att fortsätta komma framåt och utvecklas. Det finns mängder av böcker som tipsar om sådana förändringar, och James Clears 1 %-metoden är också en sådan.

  Det jag gillar med den här är att den är enkel att läsa och förstå. Det finns mycket information och teori som förklaras med lätta o... Läs hela recensionen

 6. Inspirerande och lättläst!
  -, 30 april 2021

  1%-metoden fokuserar på hur man bryter dåliga vanor, skapar de goda och behärskar de små beteenden som leder till anmärkningsvärda resultat. Clear menar att om du har problem med att ändra dina vanor är problemet inte du. Problemet är det systemen du använder.

  Lite trögt i starten, inte så mycket nytt under solen där. Men när Clear går igenom de fyra lagarna: att göra det synligt, göra det lockande, göra det enkelt och gör det tillfredsställande - då börjar det hända något. Han plo... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av James Clear