Dietistens val : vardagsmat som gör skillnad! (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2020-01-03
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form) / Kallner, Sofia (foto)
Dimensioner
245 x 175 x 20 mm
Vikt
620 g
SAB
Qcab
ISBN
9789113099507
Dietistens val : vardagsmat som gör skillnad! (inbunden)

Dietistens val : vardagsmat som gör skillnad!

(13 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-01-03

Slutsåld

Caroline Wilbois och Johanna Anderssons motto är att lägga till istället för att ta bort, och framför allt att skippa dieter av olika slag. Det är inte gluten, tillsatser eller mjölk som gör att vi blir sjuka, på samma sätt som det inte är spirulina, gurkmeja eller gröna juicer som gör oss friska. Genom att äta näringsrik vardagsmat kommer vi att göra störst skillnad för hälsan, och samtidigt skapa utrymme för en nybakad bulle då och då.

Här finns frukostar, fräscha enkla luncher och middagar, smarta mellanmål och lite lagom sött - allt du behöver för att få ihop matpusslet på ett lätt och hälsosamt sätt. Vill du få fram middagen extra snabbt? Kolla in 2 i 1, där grunden till en rätt ena dagen blir en ny middag senare i veckan! Givetvis hittar du även lättillgängliga fakta om hälsa och mat som friskfaktor så att du kan navigera rätt och göra matsmarta (och klimatsmarta!) val som passar just dig.

Så lagar vi mat, riktig mat. Inga dieter, det är ute.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Dietistens val : vardagsmat som gör skillnad!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Besviken.
  Trötter, 11 februari 2021

  Är jättebesviken på boken. Trodde den skulle innehålla recept på all sorts mat, men den riktar sig mer åt dom som har valt bort kött och det stod det inget om. Inte alls nöjd.☹️👎

 2. En bok att "leva" med i köket
  Maria, 29 januari 2020

  Inspirerande med härligt lättlagad och god, jättegod mat. Det går att plocka lite här och lite där. Vilken fantasi!
  Full pott!

 3. Inspirationskokbok
  Ann Wiktorsson, 20 januari 2020

  En härlig och inspirerande bok, skriven med fakta kunskap och stor glädje, och framför allt utan pekpinnar. En bok jag blir glad av.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna