Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
326
Utgivningsdatum
2023-06-07
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
21 x 217 x 152 mm
Vikt
490 g
SAB
Qbaab,Oaba
ISBN
9789144131191

Kunskapsintegration : om kollektiv intelligens i organisationer

Häftad,  Svenska, 2023-06-07
390
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den moderna organisationens framgång beror i stor utsträckning på medarbetares samarbetsskicklighet - deras förmåga att integrera olika kunskaper. Den här boken argumenterar för begreppet kollektiv intelligens som ett sätt att förstå skillnaden mellan olika gruppers dynamik och framgång - en skillnad som påverkar kunskapsintegrationen i hela företaget. Märkligt nog har få organisationer strategier för att utveckla denna kritiska förmåga. Här finns en stor outnyttjad källa till kreativitet, effektivitet och välmående. Kollektivt intelligenta organisationer använder medarbetarnas hela kunskapspotential i alla de otal möten som utgör en arbetsdag.

Den andra upplagan har utökats med två nya kapitel: ett som beskriver hur intelligenta organisationer kan utformas, och ett annat som ger exempel på system och verktyg för att utveckla den kollektiva intelligensen i organisationer och grupper. Det har även tillkommit resonemang om hur kunskapsintegration påverkar välmående och hälsa i organisationer.

Boken riktar sig till chefer, medarbetare och HR-personal i moderna organisationer, liksom till studenter på väg in i dessa organisationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kunskapsintegration : om kollektiv intelligens i organisationer
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 639 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna