Diabeteskokboken för män (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
133
Utgivningsdatum
2017-11-30
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Medarbetare
Eriksson, Mikael (form) / Eriksson, Mikael (foto)
Dimensioner
245 x 190 x 15 mm
Vikt
636 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789163614774
Diabeteskokboken för män (inbunden)

Diabeteskokboken för män

(21 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-11-30

Slutsåld

Alltför länge har distingerade gentlemän med och utan diabetes typ 2 lidit brist på en kokbok värd namnet. Men nu är den här, helt fri från tallriksmodellen och fräscha sallader. Det är nämligen inte fettet som är farligt det är socker och andra snabba kolhydrater vi ska undvika. Här får du hand fasta tips på hur du sänker ditt blodsocker och samtidigt äter gott.

Lars- Erik Litsfeldt, mångårig skribent i ämnet diabetes och mat, har tillsammans med kocken Birgitta Höglund skapat en kokbok full av recept som får snålvattnet att rinna till. Ät, njut och få bättre värden på kuppen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Diabeteskokboken för män. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vad jag saknar i boken.
  Ulla, 17 januari 2019

  Bra bok speciellt de inledande kapitlen. Men jag önskar att det hade funnits några bra matsedlar, som visar hur man bör äta under dagen (eller dygnet). För mig är det problematiskt med kaffe och the, som jag gärna vill ha) men som känns fel utan något till.

 2. Lättläst och informativ bok
  knightrider (Stockholm), 27 december 2017

  Boken är jättebra skriven utan pekpinnar och tips på hur man ska förhindra att drabbas samt passar även till kvinnor. Goda och lättlagade recept.

 3. LÄTTLÄST
  AAnders , 18 december 2017

  Tack för tips på listorna. Det är vad jag haft mest nytta av. "Det jag inte har hemma, äter jag inte" ..så ofta.

 4. Ät gott och må bra!
  Marianne Magnusson, 10 december 2017

  Boken är välskriven och informativ med råd utan "pekpinnar" för den som har drabbats av diabetes. För att undvika sjukdomen finns mycket att ta till sig. Recepten lockar, från frukost till lunch och middag. Vackert för ögat och inte minsta krångligt att tillaga. Boken är till för såväl män som kvinnor, med eller utan diabetes.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna