Massor av pocketfynd
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2015-08-25
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Lyth, Annika (form) / Pompe, Annelie (foto)
Dimensioner
275 x 180 x 20 mm
Vikt
1114 g
SAB
Lz Pompe, Annelie
ISBN
9789174244564
Otroligt högt och extremt djupt (inbunden)

Otroligt högt och extremt djupt

(17 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-08-25

Slutsåld

Livet är ett äventyr!

"Insikten nådde mig att jag var helt ensam på havets botten. På ett andetag."

"Jag balanserar mellan stenar och is, mitt i natten, nästan längst upp på Mount Everest. Jag balanserar på den tunna gränsen mellan liv och död. Jag befinner mig inte på jorden längre, utan i en annan värld. Här är livet så annorlunda att det inte kan liknas vid att leva på jorden längre."

Stunden på havets botten, mer än hundra meter under vattenytan. Ögonblicket på jordens högsta topp, nästan niotusen meter över havet, med hela världen under sig. Äventyraren Annelie Pompe pendlar mellan nästan ofattbara ytterligheter.

I sin bok Otroligt högt och extremt djupt skildrar hon sina fantastiska äventyr runt om i världen - fridykning i Röda havet, klättring på Mount Everest, simning under is i den bohuslänska fjorden. Äventyr fyllda av utmaningar, passion, mod - och även rädsla. Underbara bilder förstärker känslorna. Men vi måste inte simma med tigerhajar eller ta världsrekord i fridykning för att uppleva äventyret. Annelie Pompe tipsar om hur vi alla kan inspireras, motiveras och utmana oss i vår vardag. Skapa egna mål. Hitta tankens kraft och vår inre styrka. Det allra största äventyret sker faktiskt inom oss själva!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Otroligt högt och extremt djupt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Sann inspiration
  Jonas Fornstedt, 27 december 2016

  Denna bok har inspirerat flera i familjen, som lockats till äventyr, både stora och små. Vackra bilder blandas med texter att fundera över, som utgår ifrån Annelies sätt att se på saker, och som gör att (som min dotter uttrycker sig): man blir taggad! Även att ta tillvara på de dagliga "små" äventyren.

 2. Inspirerande och läsvärd
  Frida, 18 januari 2016

  En mycket bra och inspirerande bok i både bilder och text. Annelie berättar om sina äventyr samtidigt som hon tipsar om hur man enkelt kan få en mer äventyrlig vardag. En bok man kan titta tillbaka i många gånger och läsa om igen. Definitivt läsvärd!!

 3. Otroligt högt och extremt nära
  Malte10, 16 november 2015

  Väldigt fin titel, vackra bilder som man kan titta länge på, texterna kortfattade och tydliga. En bok som passar vid många tillfällen. Så otroligt inspirerande för läsaren!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Annelie Pompe

Bloggat om Otroligt högt och extremt djupt