Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2021-10-15
Upplaga
1
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar AB
Dimensioner
215 x 170 x 25 mm
Vikt
441 g
SAB
Blca
ISBN
9789188939678

ASTRO 2022

(19 röster)  |   Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-10-15
42
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
ASTRO 2022 - din guide till Den Nya Tiden

ASTRO 2022 är skapad för dig som vill ta hjälp av kosmisk information och inspiration i övergången till Vattumannens Gyllene Tidsålder på jorden.

Detta övergångsskede är en prövande tid, då mörkret i den yttre världen kulminerar i takt med att ljuset expanderar i våra medvetanden. Som samskapare med universum skapar vi vår egen verklighet - och i den processen är det betydelsefullt att fokusera på det som ger oss glädje och kraft.

I boken kan du följa de astrologiska skeendena under året, sammanvävda med numerologisk och kosmisk kunskap. Den består av en textdel och en kalenderdel.

Under hela året kan du följa månens, solens och alla planeternas vandringar genom stjärntecknen och även se när planeter går retrograd. Det största fokuset ligger på månen, eftersom det är den som rör sig snabbast. Dag för dag kan du se var den befinner sig och läsa om de olika energierna och deras innebörd. Ny- och fullmånar uppmärksammas särskilt, med flera sidors inspirerande läsning.

Bokens kalenderdel utgörs av en veckokalender med plats för anteckningar, samt månadsöversikter där du får en tydlig överblick över hela månadens astrologiska händelser.

Författarna
Tvillingsjälarna Lisa Aurelius och Ivar Kristoffersson är uppskattade inspiratörer inom det andliga området. Ivar är astrolog och har en Youtube-kanal med många trogna följare. Lisa är en populär skribent, framför allt genom sin Facebook-sida "Lisa Aurelius - Själens krigare från SW-Eden" samt bloggen på www.soulwarrior.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. ASTRO 2022
 2. +
 3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 281 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av ASTRO 2022. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant och lärorik
  Susanne, 19 februari 2022

  Jag tycker att det är väldigt intressant fakta om astrologiska fenomen och händelser som jag har lärt mig mycket om genom att läsa den här boken/kalendern. Den har ett bra upplägg med kalenderdel med plats för dagboksanteckningar. Jag kan rekommendera den för alla som är det minsta intresserade av astrologi.

 2. Allt du behöver
  Pia Boman, 10 januari 2022

  Kalender, bok, uppslagsverk, ja det är allt i ett i Astro 2022. Mer komplett astrologisk bok/kalender har jag inte stött på.

 3. Mycket mer än en kalender
  - (Stockholm), 24 december 2021

  ASTRO 2022 är fullmatad av det titeln lovar, och mycket, mycket mer. Halva boken innehåller massor av läsning - om astrologiska händelser som eklipser, retrograder, årstidsportaler, om planeter, månens energi i olika stjärntecken och mycket annat man inte ens visste att man var nyfiken på. Kalenderdelen innehåller både praktiska månadsöversikter och veckouppslag med gott om utrymme för egna anteckningar. Man kan följa månens bana genom stjärntecknen dag för dag och olika planetmöten under hel... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna