Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2014-11-24
Upplaga
1
Förlag
Tipsförlaget/Stocksunds Arkitekt-Bygg HB
Dimensioner
220 x 130 x 10 mm
Vikt
217 g
SAB
Qblb
ISBN
9789198030846
Så marknadsför du dig och ditt företag alldeles gratis (häftad)

Så marknadsför du dig och ditt företag alldeles gratis

(13 röster)  |  Läs 12 recensioner
Häftad Svenska, 2014-11-24
124
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I boken "Så marknadsför du dig och ditt företag alldeles gratis" får du tips om hur du skickar ut effektiva e-brev, tipsbrev eller nyhetsbrev som ger resultat, hur du skapar din egen sändlista, varför det lönar sig att ge bort gratis och hur du kan samarbeta så att alla tjänar på det.

Holger Wästlund, som skrivit boken, har i olika roller själv använt sig av och även sett hur andra prövat alla möjliga marknadsföringsåtgärder. En del har misslyckats, andra har varit succéer och åter andra har han sett hur man genom att pröva sig fram efter många misstag fått de ursprungliga idéerna att fungera genom "trial and error". Holger Wästlund hoppas att du slipper gå igenom alla de prövningar som andra tvingats till. Han beskriver i boken vad som lyckats och rakt på sak.

I boken får du tips om hur du får maximal nytta av din blogg som marknadsföringsverktyg, hur du kan agera på Facebook, Linkedin, Twitter och andra sociala medier.

Du får ytterligare 40 sätt att marknadsföra dig gratis, du får tips om hur du får ditt företag att växa med gratis marknadsföring och hur du hittar nya spännande och lönsamma områden att satsa på.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Så marknadsför du dig och ditt företag alldeles gratis
 2. +
 3. Skaffa dig flera inkomstströmmar - en guide till den växande gig-ekonomin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skaffa dig flera inkomstströmmar - en guide ti... av Holger Wästlund (häftad).

Köp båda 2 för 253 kr

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Så marknadsför du dig och ditt företag alldeles gratis. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Utomordentlig Bra
  Ingemar H. Drogell, 19 mars 2017

  Jag är engagerad i Responsring Group, jurister och ekonomer, som assisterar entreprenörer. Denna bok har jag nu läst två gånger och kommer att använda den som uppslagsverk i den kommande marknadsföringen. Detaljrik information, samlade i en fin och lättläst bok.

 2. användbar, lättfattlig, håller måttet på alla sätt
  Bielke von Sydow, 8 november 2015

  Jag har läst flera av Wästlunds böcker och jag gillar dem alla! Denna bok gillar jag särskilt, den visar enkelt och opretentiöst hur man på effektivt når ut med budskap, varumärke och idé. Alla uppslagen i boken är kostnadsfria, om man bortser från tiden man lägger ned, som iofs också är pengar, men som sagt utan externa kostnader. Detta är en bok som kan läsas gång på gång, med olika infallsvinklar och i företagets olika faser. En bok med lång livslängd alltså!

 3. Guldgruva
  Dennis Andersson, 18 augusti 2015

  Med denna bok får du reda på allt du behöver veta om gratis marknandsföring.
  Kommer att använda mig av denna bok en lång tid framöver.
  Till er som inte har den. Köp den!

 4. Så mycket information i en så liten bok
  Robert Ace, 2 mars 2015

  Om jag skulle rekommendera EN bok som tar upp allt man behöver veta om gratis marknadsföring, summerar kunskapen och gör det lätt att förstå så är det den här boken.

  Driver själv företag där marknadsföringen är livsviktigt!

  Författaren har en otrolig förmåga att trycka in så mycket kunskap i en sån liten bok och förklara varje steg tydligt.

  Du lär dig många sätt att marknadsföra och du kommer garanterat hitta ett flertal sätt du kommer att använda.

  Tummen upp, rekommenderas!

 5. En bok vars innehåll är guld värt
  Trixy Niklas Rosengrim, 1 februari 2015

  En bok man önskar man vore ensam om. Dessa tips som Holger ger är guld värda för mig som är på väg att starta eget företag av mindre sorten och utan denna bok hade man blivit fattig på marknadsföring och nu kostar det inget.. vilken bok.. rekommenderas starkt

 6. Ovärderlig bok för marknadsföring på nätet
  inger Hansson, 25 december 2014

  En lättläst och ovärderlig bok för alla som vill marknadsföra sig via sociala medier. I boken finns praktiska tips och råd för alla. Boken är välstrukturerad och tar upp för- och nackdelar med olika typer av sociala medier samt vilken nytta man får ut av investerad tid. Jag rekommenderar den varmt!

 7. Underbart skriven bok - fylld med värdefulla tips
  Lasse Beijer, 7 december 2014

  Boken "Så marknadsför du dig och ditt företag alldeles gratis" av författaren Holger Wästlund, är en verklig skatt om du vill förkovra dig i digitala marknadsföring, av dig själv, dina produkter och tjänster - om du är egenföretagare, bloggare, eller redan använder facebook, LinkedIn eller andra sociala medier!
  Wästlunds 27 råd gav mig kunskaper som fick mig att se nya möjligheter! Detta är en "måste ha bok" och får 5 poäng med råge!

 8. Ett måste för oss som vill marknadsföra oss mer!
  Lisa Hågensen, 4 december 2014

  Framför mig på bordet ligger just nu en guldgruva för alla som vill satsa på sitt företag och varumärke! Det är Holger Wästlunds bok Så marknadsför du dig och ditt företag alldeles gratis!
  Allt från hur rätt sökord ger gratis marknadsföring och hur man får fler besökare på sin hemsida till smarta sätt att använda bilder, och tips när man ger ut sin ebok finns med. Och mycket, mycket mer. Det här är en bok som verkligen kommer att hjälpa mig i min fortsatta marknadsföring av mitt varumärke! Lisa Hågensen, författare

 9. Bästa julklappen, året runt!
  Eva Ullerud, 2 december 2014

  Sträckläste boken och nu ska den bo på mitt skrivbord, nära till hands, så jag snabbt kan slå upp när jag behöver. Tyckte jag kunde mycket om hemsidor men här finns ännu mer. Mycket som jag inte alls kunnat och därför undvikt, e-brev t.ex.

  Det känns som om man får ut mycket både av de saker man redan kan en del om och det som är helt nytt. Allt är bra förklarat med handfasta tips, inget marknadsföringsflum. Här ska marknadsföras!

 10. Toppen
  jessica , 30 november 2014

  Lättläst och lättförstÃ¥eligt även för dem utan tidigare kunskap. En grundbok för alla företagare skulle jag vilja kalla den. Man måste inte läsa boken från pärm till pärm utan lätt att bara läsa de kapitel man för tillfället är intresserad av.

 11. Flera konkreta tips som fungerar i praktiken
  Lill, 29 november 2014

  Jag har mångårig erfarenhet av undervisning och praktisk arbete med marknadsföring och PR. Under senare år har jag i takt med att området utvecklats blivit alltmer insatt i hur de sociala medierna på olika sätt kan användas i en marknadsföringssatsning. Denna bok är ett alldeles utmärkt hjälpmedel för den som enbart vill marknadsföra sitt företag via de sociala medier som finns idag, men den fungerar minst lika bra som ett arbetsredskap för att få praktiska tips på hur nämna medier kan integr... Läs hela recensionen

 12. Fylld av praktiska råd!
  Andreas, 25 november 2014

  Läste ut boken på en halvdag för att den var så lättläst och innehåller så mycket praktiska tips och råd. Det märks att författaren Holger Wästlund besitter mycket erfarenhet och kompetens. Språket är enkelt och tydligt. Ord som kan vara nya för vissa förklaras på ett bra sätt. Rekommenderar att du har ett anteckningsblock tillgänglig när du läser, då det som delas är något som du omgående vill omsätta i handling.

Visa alla 12 recensioner

Bloggat om Så marknadsför du dig och ditt företag al...