PK-samhället (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
457
Utgivningsdatum
2017-02-15
Upplaga
1
Förlag
Debattförlaget
Originaltitel
PK-samhället
Dimensioner
219 x 155 x 35 mm
Vikt
727 g
SAB
Ocga
ISBN
9789198185539
PK-samhället (häftad)

PK-samhället

(13 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad Svenska, 2017-02-15
360
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Politisk korrekthet är globalism, antirasism, feminism, klimatångest och mångkultur. Det är kampen för invandrares, de sexuella minoriteternas och djurens rättigheter. I PK-samhället har jämlikhet, jämställdhet och en gemensam värdegrund högsta prioritet. Muslimer, transpersoner, tiggande romer, så kallade papperslösa och andra minoritetsgrupper anses förtryckta och måste få sina rättigheter tillgodosedda. Mera tveksamt är om det gäller för svenskar, i synnerhet om dessa är män, medelålders och vita.

I offentligheten är politisk korrekthet den viktigaste status- och identitetsmarkören. De som har invändningar skändas, tystas och motas ner från scenen. PK-isterna klarar inte att diskutera med sina kritiker och väljer därför att döma ut dem som onda och moraliskt defekta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. PK-samhället
 2. +
 3. Det fallna imperiet : Ryssland och väst under Vladimir Putin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det fallna imperiet : Ryssland och väst under V... av Martin Kragh (inbunden).

Köp båda 2 för 569 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av PK-samhället. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Verklighets väkande
  Melissa S., 16 februari 2021

  Bra skriven och verkligen en verklighets väkande bok, använder en tydlig struktur och nyanserade aspekter. Helt enkelt en intressant bok som många borde läsa 👍

 2. Boken PK-samhället
  Henry Årebrand, 23 februari 2020

  En välskriven och omfattande bok om vårt PK-samhälle. Omedelbart kan man tycka att Arnstberg i vissa fall är väl så brutal i sina åsikter och yttranden. Men detta är klartext och i stort sett bekräftar han mina egna uppfattningar.
  Har nyss läst Jacob Nordangårds bok Rockefeller - en klimatsmart historia och uppfattar att det finns många paralleller i strategierna som används av "PK-isterna" och Klimataktivisterna. T. ex. att förminska och misskreditera kritiker och skeptiker och att fram... Läs hela recensionen

 3. Samhällsförfallet
  Per Henriksson, 15 september 2018

  Boken beskriver väldigt bra ett samhällsförfall med minskad sammanhållning, polarisering och ett ökande utanförskap. Den visar också det vänsterliberala politiska etablissemangets handfallenhet och oförmåga att lösa situationen. Även vänstermedia med sin politiskt korrekta och vinklade nyhetsförmedling har stor skuld i hur samhället ser ut.
  Per Henriksson

 4. Intressant men många sidor
  IngvarW, 4 oktober 2017

  Ganska lättläst på ett sätt men samtidigt väldigt mycket text att gå igenom. Lite väl akademiska delar som man kanske kan sovra lite i men å andra sidan en hel del spännande delar som exempelvis Gotlandshändelsen samt avsnittet om klimathotet.

 5. Sunt förnuft baserat på fakta
  Anders Dimberg, 12 september 2017

  Borde läsas av ALLA oavsett grundinställning. Den som är hängiven vän av PK samhället och inte låter sig omvändas kan då glädjas åt att han läst alla goda argument mot, utan att behöva vika från sin åsikt.

  De som inte har deltagit särskilt i debatten bör här få en insikt i vad som redan hänt, och vad värre är, vad som ligger i stöpsleven.

  Den som gärna deltar i debatten MOT PK samhället hittar kanske inte så mycket dramatiskt nytt, men det är skönt att få sina åsikter bekräftade på ett så behagligt sätt.

 6. Läs boken snarast
  Birger Johansson, 6 juni 2017

  Ett mycket förtjänstfullt intellektuellt renhållningsarbete - ta läs den omgående! Håller vi på att fördummas här i landet i den kvävande åsiktskorridorren?

Visa alla 6 recensioner