PK-samhället (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
457
Utgivningsdatum
2017-02-15
Upplaga
1
Förlag
Debattförlaget
Originaltitel
PK-samhället
Dimensioner
219 x 155 x 35 mm
Vikt
727 g
SAB
Ocga
ISBN
9789198185539
PK-samhället (häftad)

PK-samhället

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2017-02-15
349
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Politisk korrekthet är globalism, antirasism, feminism, klimatångest och mångkultur. Det är kampen för invandrares, de sexuella minoriteternas och djurens rättigheter. I PK-samhället har jämlikhet, jämställdhet och en gemensam värdegrund högsta prioritet. Muslimer, transpersoner, tiggande romer, så kallade papperslösa och andra minoritetsgrupper anses förtryckta och måste få sina rättigheter tillgodosedda. Mera tveksamt är om det gäller för svenskar, i synnerhet om dessa är män, medelålders och vita.

I offentligheten är politisk korrekthet den viktigaste status- och identitetsmarkören. De som har invändningar skändas, tystas och motas ner från scenen. PK-isterna klarar inte att diskutera med sina kritiker och väljer därför att döma ut dem som onda och moraliskt defekta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. PK-samhället
 2. +
 3. Efter demokratin : sju essäer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Efter demokratin : sju essäer av Karl-Olov Arnstberg (inbunden).

Köp båda 2 för 638 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av PK-samhället. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Samhällsförfallet
  Per Henriksson, 15 september 2018

  Boken beskriver väldigt bra ett samhällsförfall med minskad sammanhållning, polarisering och ett ökande utanförskap. Den visar också det vänsterliberala politiska etablissemangets handfallenhet och oförmåga att lösa situationen. Även vänstermedia med sin politiskt korrekta och vinklade nyhetsförmedling har stor skuld i hur samhället ser ut.
  Per Henriksson

 2. Intressant men många sidor
  IngvarW, 4 oktober 2017

  Ganska lättläst på ett sätt men samtidigt väldigt mycket text att gå igenom. Lite väl akademiska delar som man kanske kan sovra lite i men å andra sidan en hel del spännande delar som exempelvis Gotlandshändelsen samt avsnittet om klimathotet.

 3. Sunt förnuft baserat på fakta
  Anders Dimberg, 12 september 2017

  Borde läsas av ALLA oavsett grundinställning. Den som är hängiven vän av PK samhället och inte låter sig omvändas kan då glädjas åt att han läst alla goda argument mot, utan att behöva vika från sin åsikt.

  De som inte har deltagit särskilt i debatten bör här få en insikt i vad som redan hänt, och vad värre är, vad som ligger i stöpsleven.

  Den som gärna deltar i debatten MOT PK samhället hittar kanske inte så mycket dramatiskt nytt, men det är skönt att få sina åsikter bekräftade på ett så behagligt sätt.

 4. Läs boken snarast
  Birger Johansson, 6 juni 2017

  Ett mycket förtjänstfullt intellektuellt renhållningsarbete - ta läs den omgående! Håller vi på att fördummas här i landet i den kvävande åsiktskorridorren?

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om PK-samhället