Autor Chap I (häftad)
Format
Häftad
Språk
Danska
Serie
Autor Chap (del 1)
Utgivningsdatum
2018-12-12
Upplaga
1
Förlag
Ideella föreningen Autor
Medarbetare
Skåden, Sigbjørn (förf.) / Ejiksson, Andjeas (form) / Hedström, Denise (form)
Vikt
190 g
SAB
G:df
ISBN
9789198403725
Autor Chap I (häftad)

Autor Chap I

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Danska, 2018-12-12
219
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Poetik är läran om diktkonsten. Att skriva om att skriva är att rannsaka sina drivkrafter och sin position som författare. Det är att formulera var man befinner sig, hur man kommit dit och kanske också vart man är på väg. Det är att öppna upp kring sitt arbete och dela med sig av det till andra, både skrivande och läsande.

I Autor Chap skriver sex nordiska författare om den egna praktikens tillkomst, dess förutsättningar och begär. I Autor Chap 1 medverkar Anne-Louise Bosmans, Ida Marie Hede, Jila Mossaed, Henrika Ringbom, Burcu Sahin och Sigbjørn Skåden.

Autor Chap I är en box som innehåller sex häften.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Autor Chap I. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra tanke
    Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 30 november 2020

    Jag gillar verkligen tanken med denna box och dess format med sex häften inuti som sex olika författare har skrivit. Tyvärr känner jag att nästan alla av texterna för mig är alltför ogripbara. De två texter jag gillar är skrivna av Henrika Ringbom och Sigbjørn Skåden. Jag antar att jag hade andra förväntningar om denna box än vad den faktiskt gav mig. Jag hade hoppats läsa en del om just skrivande, men de flesta handlar mer om förutsättningar för livet och andra begär än den faktiska processe... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner