Om du möter en björn (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2021-03-05
Förlag
Förlaget M
Illustratör/Fotograf
Linda Bondestam
Dimensioner
247 x 296 x 8 mm
Vikt
460 g
SAB
Hcf
ISBN
9789523333741
Om du möter en björn (inbunden)

Om du möter en björn

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2021-03-05
197
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vad ska du göra om du möter en björn i skogen? Springa undan, klättra högt upp eller kanske bara räcka din honungsburk till björnen så fort som möjligt?

Alla har någon gång varit på scoutläger, i bärskogen, på utflykt och blivit rädda för att möta en björn. I Om du möter en björn ger Malin Kivelä och Martin Glaz Serup råd till ett barn som verkligen möter en! När man ställs inför en sån utmaning är goda råd dyra

Om du möter en björn uppmuntrar till samtal om förhållningssätten mellan människa och djur. Linda Bondestams illustrationer fångar upp kontrasten mellan den djupa skogens faror och sprudlande berättarglädje.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Om du möter en björn
  2. +
  3. Mamma Mu simmar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mamma Mu simmar av Jujja Wieslander, Sven Nordqvist (inbunden).

Köp båda 2 för 266 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om du möter en björn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En fin och rolig bok med talande illustrationer

    I Om du möter en björn får läsaren goda råd om vad som bör och kan göras om man möter en björn eller är det kanske så att skaparna försöker förmedla att det faktiskt inte finns något hopp och att man bara måste göra det bästa av situationen?!    De flesta har någon gång varit i skogen och låtit tankarna vandra i väg när man hört något ljud man inte kunnat identifiera. Kanske är det en björn och om det är en björn vad ska och kan man då göra? Här finns möjligheten till att ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna