En kritisk betraktelse : om socialdemokratins seger och kris (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-11-03
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100145422
En kritisk betraktelse : om socialdemokratins seger och kris (e-bok)

En kritisk betraktelse : om socialdemokratins seger och kris E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2014-11-03

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
"I oktober 2011 var jag nog lika förvirrad och bekymrad som många andra socialdemokrater. Alltså ville jag försöka ta reda på vad som hänt med Sveriges Socialdemokratiska Arbetarparti."

Det skriver Kjell-Olof Feldt i förordet till En kritisk betraktelse - om socialdemokratins seger och kris.

"Med den här skriften vill jag påminna om att det tar tid - och kräver både skicklighet och gynnsamma omständigheter - att bygga upp och sedan behålla ett stort och stabilt förtroende för ett politiskt parti. Likaså tar det tid, som innehåller misstag och sämre villkor för politiken, att förlora förtroende. Den historia jag försöker berätta är alltså hur förtroende vinns och förloras. Men jag pekar också ut några vägar som jag tror kan leda fram till att förtroendet återvinns. Också det kommer att ta tid. Avgörande blir om socialdemokratin kan ge sin politik det innehåll och den trovärdighet som visar att partiet behövs som en stark kraft i svensk politik."

Kjell-Olof Feldts bok är ett rykande aktuellt inlägg i debatten om socialdemokratins framtid och deras nyss genomgångna kris. Det är en betraktelse från en av rörelsens allra mest initierade iakttagare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kjell-Olof Feldt