Stark genom klimakteriet : fysiskt, psykiskt, mentalt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
154
Utgivningsdatum
2018-10-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Kabirzadeh, Meddi (foto)
Dimensioner
246 x 175 x 18 mm
Vikt
600 g
SAB
Vga
ISBN
9789113083797
Stark genom klimakteriet : fysiskt, psykiskt, mentalt (inbunden)

Stark genom klimakteriet : fysiskt, psykiskt, mentalt

(23 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-10-23
269
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn skriver om hur vi själva kan påverka vårt välmående.

Stark genom klimakteriet är en inspirationsbok för aktiva kvinnor som vill ta makten över sin egen hälsa. En positiv bok som visar att det finns hopp - och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet.

Boken vänder sig framför allt till de som upplever milda till medelsvåra symptom under klimakterietiden. För kvinnor som lider av svåra besvär betonar boken vikten av att inte vänta med att söka experthjälp. För ett är säkert, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen här och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.

Stark genom klimakteriet ger praktiska tips och råd om hur du kan lindra klimakteriebesvär med fysisk aktivitet och träning som kan utföras i princip var som helst. De tre områdena kondition, styrka och rörlighet med yoga ingår i boken, liksom den viktiga avslappningen med andningsövningar och enklare meditation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stark genom klimakteriet : fysiskt, psykiskt, mentalt
 2. +
 3. Stark 50+ : hormoner, sömn, kost, träning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stark 50+ : hormoner, sömn, kost, träning av Monika Björn (inbunden).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Stark genom klimakteriet : fysiskt, psykiskt, mentalt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Viktig bok
  veronicas_bok_bak_liv, 17 augusti 2022

  Många kvinnor söker hjälp hos vården för sömnsvårigheter, hjärndimma och många andra symtpm, utan att koppla ihop dessa symtpm med klimakteriet. Ett första steg till att ta sig igenom klimakteriet är att öka sin kunskap för att förstå och veta vad som händer i kroppen när du är där och vad du kan göra för att underlätta.

  Vill säga Tack till att denna bok skrivits, en bok som borde läsas av alla för att öka kunskapen och förståelsen kring klimakteriet. En informativ och givande läsni... Läs hela recensionen

 2. Motsvarade inte mina förväntningar
  Elisabet Baldvinsson, 19 augusti 2019

  Mera en träningsbok tycker jag. Lite tunn när det gäller fakta och erfarenheter av klimakteriet. Jag blev lite besviken att så stor del av boken var illustrationer av övningar.

 3. Kunskapsbank
  Christina Niemelä Ström , 24 januari 2019

  En mycket välskriven bok med enkelt och direkt språk, dessutom en väldigt pedagogiskt layout (samt snygg). Ett fullödigt innehåll utan pekpinnar. Det handlar om att öka din förståelse o kunskap om klimakteriet o förklimakteriet och kunna göra medvetna o informerade val. Boken pratar om detta ämne på ert rättframt, starkt och oblygt sätt. Bort med stigma kring klimakteriet. Tack

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Monika Björn

 • Stark 50+ : hormoner, sömn, kost, träning

  Monika Björn

  50-årsåldern kan vara en utmaning för dig som kvinna, särskilt när det gäller hälsa, stress och välmående. I den här boken får du konkret hjälp med vad du kan göra själv för att öka ditt eget välbefinnande under åren från 50 och uppåt. Hur du kan ...