Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
277
Utgivningsdatum
2019-06-14
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 148 x 15 mm
Vikt
365 g
SAB
Vlab,Vlbdö
ISBN
9789147128297
Social fobi - social ångest : effektiv hjälp med KBT (häftad)

Social fobi - social ångest : effektiv hjälp med KBT

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-06-14
297
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast tisdag 15 december för leverans innan julafton
Social fobi (social ångest) är en stark rädsla för situationer där man känner sig värderad eller granskad av andra. Bokens självhjälpsprogram baseras på KBT och är vetenskapligt utprövat med mycket goda resultat. Programmet omfattar nio steg med både teoretisk kunskap och praktiska övningar.

Läs mer
Den tredje omarbetade upplagan innehåller flera nyheter: Ett kunskapstest - Testa dig själv - har lagts till efter varje kapitel (med facit på Libers webbplats). Flera avsnitt har utvidgats och uppdaterats, bland annat med ett nytt avsnitt om forskningsläget kring självhjälpsbehandling där hjärnavbildningsstudier styrker behandlingens effekt.
Boken vänder sig till personer som lider av social fobi och deras anhöriga. Den vänder sig också till psykologer, psykiater, psykoterapeuter och andra professionella som arbetar med problematiken, samt till studerande på psykolog- och psykoterapiutbildningar.

Om författarna
Författarna är legitimerade psykologer med kognitiv beteendeterapeutisk inriktning. Tomas Furmark, Per Carlbring och Gerhard Andersson är dessutom professorer i klinisk psykologi. Annelie Holmström är verksam som psykolog inom rekrytering och urval och Elisabeth Sparthan arbetar som privatpraktiserande psykolog.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Social fobi - social ångest : effektiv hjälp med KBT
  2. +
  3. Ingen panik : fri från panik- och ångestattacker i 10 steg med kognitiv beteendeterapi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ingen panik : fri från panik- och ångestattacke... av Per Carlbring, Åsa Hanell (inbunden).

Köp båda 2 för 627 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Social fobi - social ångest : effektiv hjälp med KBT. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Social fobi
    AJ, 24 september 2020

    Den är bra. Den förklarar vad Social fobi är på ett lätt sätt. Det är bra att få tester och övningar.

Visa alla 1 recensioner