Hormonsmart mat och effektiv träning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2016-04-30
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
230 x 200 x 10 mm
Vikt
629 g
SAB
Rag
ISBN
9789163611674
Hormonsmart mat och effektiv träning (häftad)

Hormonsmart mat och effektiv träning

(28 röster)  |  Läs 7 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-04-30

Slutsåld

VILL DU VISA UPP EN KLOCKREN TVÄTTBRÄDA PÅ STRANDEN I SOMMAR? HAR DU SLAGIT VAD MED DINA KOMPISAR OM ATT STÄLLA UPP I ETT MARATON? HAR DU FÅTT NOG AV DALLRIGA ÖVERARMAR OCH GROPIGA LÅR? ÄR DU REDO ATT BYGGA MER MUSKLER ÄN NÅGONSIN TIDIGARE OCH FÅ TRÄNINGSRESULTAT SOM VERKLIGEN SYNS?

Allt det här och mer därtill går biofysikern Martina Johansson igenom i denna faktaspäckade bok, vars genomgående tema är hur man hormonoptimerar sin kost och effektiviserar träningen. Här får du en underliggande förståelse för varför en viss diet eller träningsform fungerar för just dig och din kroppstyp, samt hur du uppnår både snabba och hållbara resultat.

VAD MENAS MED HORMONSMART? Våra tarmar och bakterierna som lever däri har ett enormt inflytande över vår vikt- och hälsostatus. Det är vetenskapligt bevisat att överviktiga personer har en markant annorlunda bakteriesammansättning än normalviktiga. Mag- och tarmkanalen är säte för den största hormontillverkningen i kroppen och det är också därifrån de flesta hormoner utsöndras. Med hjälp av rätt kost kan man hormonoptimera sitt tarmsystem och därmed förbättra sina viktresultat.

MARTINA JOHANSSON är civilingenjör i bioteknik och biofysik som brinner för hälsa och välmående. På sin välbesökta blogg, martinajohansson.se, skriver hon med ett vetenskapligt synsätt om hur man kan må bättre med hjälp av en hormonsmart kost som reglerar mag- och tarmsystemet, samt om metodisk styrketräning. Martina har tidigare skrivit böckerna Fettfrälst, Hormonbibeln, Magstarkt och Beroendehjärnan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Hormonsmart mat och effektiv träning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant och givande
  Stina Grönberg, 13 april 2018

  Det är så himla intressant att läsa om funktioner i kroppen, hur man fungerar, hur hormoner påverkar. Trovärdigt innehåll och avsändare, självupplevt. Saknar dock tips på speciella och lite kluriga övningar att ta med till gymmet, jag hade av någon anledning fått för mig att den skulle innehålla mer av det.

 2. Hormonsmart
  Camilla Victoria Sand, 26 mars 2018

  Detta va en jätte bra bok . Jag har verkligen lärt mig så mycket. Denna följer mig vart jag än går så glad att jag kom över den 👍🏻👍🏻👍🏻

 3. Läsvärd
  Linda Johansson, 24 juli 2017

  Bra bok! Mycket läsvärd!
  Glad att jag beställde den och inte lånade den på biblioteket som jag gjort med hennes andra böcker. Kommer gå tillbaka och bläddra många gånger i den!

 4. Bra mat och träning utan onödiga kosttillskott
  -, 6 december 2016

  Bra att få en insyn i senaste forskiningen hur hormoner genom naturlig mat kan förbättra immunförsvaret och även bidra till bra träningsresultat utan onödiga kosttillskott.

 5. Smart bok!
  Mig , 13 september 2016

  Författaren har tipsen till att lyckas med allt i träningsväg! Boken imponerar med att ta hänsyn till många aspekter och flera grejer som jag själv aldrig tänkt på. Jag har fått lära mig mycket nytt! Den är också ödmjukt skriven på det sätt att den vänder sig till alla oavsett hur tränad en är eller hur strikt med kosten en är. Rekommenderas!

 6. Mindre hormoner och mer träningstips än förväntat.
  el, 25 augusti 2016

  Bläddrade igenom boken och den motsvarade inte förväntningarna. Hade förväntat mig mer om hormoner och kost och mindre om träning, dieter och upplägg.
  Beroende på ens kunskaps bakgrund och vart man vill nå är den säkert bra för vissa.

 7. Årets bok för oss som brinner för kost och träning
  Maria Lilja, 18 maj 2016

  Den bästa boken jag läst på länge! Djuplodande och samtidigt lättläst och med användbara guider som gör det lätt att komma igång. Uppskattar framför allt att det är fokus på att lära känna sig själv och utgå från det snarare än att en sak funkar för alla.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Martina Johansson