Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
311
Utgivningsdatum
2018-05-31
Upplaga
1
Förlag
Pagina
Översättare
Jan Wibom
Originaltitel
Brain Maker
Medarbetare
Krizan, Nicolas (form)
Dimensioner
180 x 115 x 25 mm
Vikt
171 g
SAB
Vej,Vef,Vmb,Qcabd-oeb
ISBN
9789163616723

Skydda din hjärna : om tarmbakteriernas förmåga att läka och skydda din hjärna

(32 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2018-05-31
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Forskningen kring hjärnrelaterade sjukdomar såsom autism, adhd och parkinson har länge varit eftersatt, samtidigt som förekomsten av dessa sjukdomar ökat dramatiskt i samhället. Men det finns hopp: ny forskning tyder nämligen på att hjärnans hälsa är starkt förknippad med vad som pågår i mag-tarmsystemet. I Skydda din hjärna beskriver den välkände hjärnforskaren David Perlmutter hur magbakterierna påverkar ditt välbefinnande och hur den nya forskningen kan hjälpa mot en rad neurologiska tillstånd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Skydda din hjärna : om tarmbakteriernas förmåga att läka och skydda din hjärna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket intressant och lärorik!
  Bianca Gustafsson, 29 januari 2021

  Är man intresserad av att lära sig en djupare kunskap om tarmfloran är detta den perfekta boken! Bra pedagogiskt skriven och rekommenderas absolut!

 2. Intressant och lärorik bok
  Metformintant, 29 november 2018

  Mycket lärorik bok men kan för en medicinskt oinsatt bli lite jobbig med terminologin och alla fakta. Fint med alla källhänvisningar om man vill utforska mer.

 3. en hjärnsmart bok.

  vem är inte intresserad av att må så bra man kan o ta hand om sin hälsa som sitter mycket i magen o tarmen. naturell yougurt, ingefära,gurkmeja, vitlök o honung är alltid bra att ha hemma för magen o tarmens skull. en läsvärd bok som är en ögonöppnare av dess like.

 4. De viktiga bakterierna i vår kropp
  Marie Yvonne Strömberg, 11 september 2018

  Mycket intressant bok, skriven av en neurolog om hur beroende hjärnan och hela kroppen är av balansen i vår tarmflora. Innehåller mycket information, forskningsresultat och flera sidor med källhänvisningar till annan forskning och studier i samma ämne. David Perlmutter har även kostförslag och ger råd om hur vi kan förbättra vår hälsa med hjälp av probiotika, dvs mat som hjälper vår kropp att fungera optimalt.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av David Perlmutter