Vad varje pedagog bör veta - om hjärnan, inlärning och motivation (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
68
Utgivningsdatum
2017-06-15
Upplaga
1
Förlag
Hjärna utbildning
Dimensioner
210 x 147 x 6 mm
Vikt
139 g
ISBN
9789163937149
Vad varje pedagog bör veta - om hjärnan, inlärning och motivation (häftad)

Vad varje pedagog bör veta - om hjärnan, inlärning och motivation

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-06-15
249
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  109
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad varje pedagog bör veta om hjärnan, inlärning och motivation är den nedskrivna versionen av Anna Tebelius Bodins mest efterfrågade fortbildning. Det handlar om vår fyrtiotusenåriga hjärna och kommunikationen mellan den som leder lärande och den som lär. Idéerna sträcker sig från minne, hormoner och stresshantering till bemötande, motivationsfaktorer och detaljerna som gör skillnad. Det är vetenskaplig teori kopplad till konkreta råd som går att använda i arbetet och vardagen. Mycket av innehållet är tidlöst med utgångspunkt i våra biologiska förutsättningar. Tillämpningen av kunskapen är det som förändras med möjligheterna och utmaningarna i vår digitala samtid.

Anna Tebelius Bodin har en Master of Education från Harvard University i USA. Hon har varit verksam som pedagog i flera år. Nu föreläser hon i Sverige och utomlands om psykologin bakom hur vi lär.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vad varje pedagog bör veta - om hjärnan, inlärning och motivation
 2. +
 3. Bemötandekoden : konsten att förstå sig på människor och få ett bättre liv.

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bemötandekoden : konsten att förstå sig på männ... av Lena Skogholm (pocket).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vad varje pedagog bör veta - om hjärnan, inlärning och motivation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Värt att tänka kring
  Grete, 15 juli 2021

  En bok som bygger på en föreläsning, och läses på en kväll. Inte så mycket nytt utan ger mig uppfriskning av det jag egentligen vet men inte är så bra på i praktiken. Sådana böcker är bra som kick-off inför ett nytt läsår med nya möjligheter att göra det bättre! Har man inte läst så mycket innan, är den nog en bra tankeväckare!

 2. Bra kunskap
  Pernilla, 14 juni 2021

  Här finns ett tydligt språk som ger mig bättre förutsättningar för att göra ett bra jobb. Både hemma med mina egna barn o på jobbet. Tack Anna!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Tebelius Bodin