Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2018-11-08
Upplaga
1
Förlag
Tukan förlag
Illustratör/Fotograf
Sanna Sporrong
Dimensioner
235 x 170 x 20 mm
Vikt
657 g
ISBN
9789177835455

Planera för din lycka : en kalender för att hitta rätt fokus i ditt liv

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-11-08
135
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Planera för din lycka är en unik kalender skapad för att ge dig mer balans i livet. Du får hjälp att se över dina prioriteringar och vanor för att kunna fokusera på de saker som betyder mest för dig och ditt välmående.

Kalendern är skapad för att hjälpa dig att nå dina långsiktiga mål genom att införa små dagliga rutiner, som på sikt får stor effekt.Små förändringar kan göra stor skillnad för din hälsa, din lycka, din känsla av tillfredsställelse och för uppfyllandet av dina drömmar. Skapa din egen lycka och framgång - en dag i taget!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Planera för din lycka : en kalender för att hitta rätt fokus i ditt liv
 2. +
 3. Världens coolaste djur enligt Julia

De som köpt den här boken har ofta också köpt Världens coolaste djur enligt Julia av Julia Wiberg (inbunden).

Köp båda 2 för 194 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Planera för din lycka : en kalender för att hitta rätt fokus i ditt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kalender?
  Maria, 31 mars 2021

  Vad är en kalender?
  Denna boken har mindre än 365dagar. Det blev totalt 1:a januari till 4:e juni. Det passar inte mig och blir dyrt att köpa flera kalendrar under ett år. Men skall man bara använda den varannan dag eller lite mindre så funkar den säkert. Mailade Sanna och fick till svar att" Då hade den blivit alldeles för tjock (och dyr) eftersom varje dag har ett eget uppslag." Ja varje dag har en egen sida. Men dem ser exakt lika ut.

 2. Fin bok och hjälpsam bok!
  Linn, 1 mars 2021

  Bokens uppbyggnad är genomtänk och den ger en grund och samtidigt fria händer till att skriva vad man vill. Jag upplever att boken hjälper mig att slippa ha allt i huvudet och istället skriva listor alla dagar där jag känner att det är mycket som ska göras och hålla reda på. Så, om du är en person som gillar skriva, älskar ha listor och reflektera över din dag så är den här boken perfekt!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sanna Sporrong