Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2015-07-31
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Dimensioner
255 x 200 x 20 mm
Vikt
647 g
SAB
Qcae,Qcabb
ISBN
9789187785207
Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten (inbunden)

Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten

(23 röster)  |  Läs 12 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-07-31

Slutsåld

Uppföljaren till storsäljande Nytt brödAldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd! I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikerna och ingredienserna som gör det glutenfria brödet så saftigt och luftigt att det är omöjligt att skilja från ett traditionellt bakat bröd. Och precis som i tidigare böcker använder de sig enbart av rena råvaror som t ex potatismjöl, rismjöl och majsmjöl.Det främsta skälet att följa deras recept behöver dock inte vara att man har celiaki. Bröden smakar helt enkelt som riktigt gott bröd ska smaka!"Författarna har tidigare utkommit med Nytt bröd (2013), Nytt fikabröd (2014) och Laga nytt (2015).Sagt om Nytt fikabröd:Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok enbart innehållandes glutenfria recept.() Resultatet är helt lysande! Tasteline.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Glutenfritt

  Många mycket goda recept att baka.Lätt att förstå och mycket goda bröd.Gillar alla dessa böcker, så bra att slippa misslyckas och få hjälp av andra.Rekommenderas varmt.

 2. Gott glutenfritt bröd
  Marianne Sundman, 31 januari 2017

  Jag har bakat några bröd och tycker att det är mycket
  trevligt att baka på olika sorters mjöl.Det är så spännande
  att baka nu. Förr bakade jag bara på färdig mjölmix.
  Jag har redan rekommenderat denna bok.
  Tack Maria o Jessica!

 3. Frysbarhet
  KM, 19 oktober 2016

  Det är positivt att kunna variera sitt kakförråd. Nu blir det ofta för mycket för ett litet hushåll efter en bakdag. Det vore bra om det för varje recept fanns en rekommendation om frysning och hur man skall tina.

 4. Genomarbetad bok
  Nils Torbjörn Andersson, 5 september 2016

  Vi har stor nytta av denna bok. Vi har tidigare köpt deras böcker om glutenfri bakning. Denna är den bästa av dem.

 5. Fantastiskt!
  Birgitta Orrefur, 23 augusti 2016

  En mycket bra och inspirerande bok. Det man bakar blir som på bilden! saftiga och goda limpor. Lätta att göra.

 6. Fantastisk bok!
  Eva Helena D'Arcy, 25 april 2016

  Har bakat mig igenom ett otal böcker med glutenfria recept. Denna är helt klart den bästa, alla gånger. Fantastiska resultat på alla recept!

 7. Ännu en bok att älska!
  Maria, 15 januari 2016

  Eftersom jag enbart bakat bröd ur den förra brödboken de senaste 2 åren så kändes det jättekul att att utvidga sorterna med nya. Jag älskar dessa böcker, för godare bröd finns inte att äta. Oavsett om man har celiaki eller bara, som jag, är överkänslig för gluten, eller inte nåt av det, så kommer man gilla bröden. De har smak, textur och man vill bara ha mer! Dessutom gillar jag att man kan får 3 sorters olika bröd på ett paket jäst. Och även om det kan ta nästan 4 timmar innan ett bak är kla... Läs hela recensionen

 8. Den bästa av alla!!!!
  Ann-Britt Hugosson, 1 december 2015

  Äntligen en bra receptor för gluten - och mjölkproteinallergiker. Underbart goda recept som jag varmt kan rekommendera! Följ bara anvisningarna så funkar det. Matbrödrecepten passar alla.

 9. Gott bröd
  Kristine Jansson (Vadstena), 4 november 2015

  Har testat några av recepten i boken, mycket gott bröd. Dock finns inte alla ingredienser i vanlig mataffär vilket kan göra det svårt att baka vissa bröd.

 10. ett måste för glutenintoleranta
  Linda Persson, 15 oktober 2015

  Älskar dessa recept! Innehåller ett recept som heter sötlimpa som blev hur bra som helst. Även småfrallorna blev som inga glutenfria småfrallor jag smakat tidigare.

 11. Glutenfria godsaker

  Härliga recept som är lätta att göra. Smaskigt resultat! Ännu bättre än förra boken. Riktig bakgläjde. Bra bakgrund (haha!) och intressant information i mellankapitlena.

 12. Kul med nya mjöler och smaker!
  Terés, 17 augusti 2015

  Gillar verkligen tidigare bakbok så väldigt kul med nya recept, nya smaker och nya mjöler att experimentera med. Ser fram emot nya favoritbröd!

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av författarna