O helga natt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hallavik (del 2)
Antal sidor
234
Utgivningsdatum
2017-11-23
Förlag
Bokförlaget SOL
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
217 x 144 x 25 mm
Vikt
445 g
SAB
Hc
ISBN
9789188611048
O helga natt (inbunden)

O helga natt

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-11-23
117
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det närmar sig jul och det lättsamma livet i Hallavik kommer in i en ny fas för Nina Becker och Johanna Seger.

Den ena är frivilligt skild och lägger med glädje livet som lyxhustru bakom sig. Den andra blir ofrivilligt sambo och förbereds på en omorganisering på jobbet. Rollerna är ombytta och de båda kvinnorna försöker anpassa sig till de nya förutsättningarna.

För att fira sin återkomst till den lilla staden på västkusten bjuder Nina in till glöggfest. Framtidens ekonomi är ett bekymmer hon håller på avstånd och ser istället fram emot en flirtig kväll med vänner och nya bekantskaper. Men ett känt ansikte dyker oförberett upp och Nina vet inte hur hon ska reagera. Han är trevlig och snygg, men Nina känner till hans hemlighet.
Johanna kan inte släppa sina personliga problem, vilket resulterar i att hon firar lite för mycket och hamnar i en intim situation med helt fel man. Sakta men säkert krackelerar fasaden och Johanna får ta konsekvenserna för sina handlingar. Går julen att rädda? Kan en flirt med en konstnärlig fotograf berika livet? Eller är det den kända sångaren Andreas Ekberg som står med lösningen på allt?

 
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av O helga natt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Härlig feelgood
    Villivonkansbooks, 29 november 2017

    I Hallavik är det snart jul. Vännerna och grannarna Nina och Johanna har fullt upp. Den ena blir ofrivilligt sambo och förbereds för omorganisering på jobbet. Den andra är nyskild och lämnar livet som lyxhustru bakom sig.
    O heliga natt är en fristående fortsättning på Du glädjerika sköna, en bok som jag läst och gillade mycket. O heliga natt är en bok där jag genast kastas in i Nina och Johannas liv, det känns som jag aldrig varit ifrån dem. Det känns som att följa några vänner man inte ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara H Olsson