Tant Vildas magi (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2016-10-20
Upplaga
1
Förlag
Parus förlag
Illustratör/Fotograf
Johan Wejstål
Dimensioner
216 x 154 x 12 mm
Vikt
267 g
SAB
Hcg
ISBN
9789198288520
Tant Vildas magi (kartonnage)

Tant Vildas magi

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage, Svenska, 2016-10-20
75
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
På stenmuren i mormors stora trädgård ligger en ovanlig nyckel och glänser i solen. När Moa och Linnea hittar den blir ingenting sig likt.

Vem är pojken med den höga hatten? Hur kan rabarberna vara lika stora som träden? En mormor som kan hjula ska väl inte flytta in på ett äldreboende? Och när hon gör det, hur får man ut henne därifrån?

"Tant Vildas Magi är en mysig, spännande och fantasifull berättelse med en härlig blandning av realism, magi och vardagsnära äventyr. Ämnen som att alla familjer ser olika ut, vänskap och åldrande är starka teman i den här boken där alla generationer får plats. Bokens omfång och lättillgänglighet i språket gör att den även passar som högläsningsbok till lite yngre barn, från årskurs ett. En riktigt härlig bok för slukaråldern och magisk realism när den är som bäst!"

Liselotte Hasselskog, Akademibokhandeln Alingsås

"Boken är lättläst och läsaren dras snabbt med i handlingen. Med små, fina penseldrag skapar författaren en realistisk, trovärdig värld där läsaren lätt kan känna igen sig. I den världen för hon in en sagovärld och skapar en berättelse med magisk realism, som känns genuin och unik... Den kan läsas av flera åldrar, men vänder sig främst till mellanstadieelever."

Anna-Karin Närkling BTJ-häftet nr 24, 2016
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tant Vildas magi
  2. +
  3. Torstens resa ner i underjorden

De som köpt den här boken har ofta också köpt av Pär Holmgren (inbunden).

Köp båda 2 för 182 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tant Vildas magi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Ett spännande äventyr tar sin början
    Kim M. Kimselius, 9 oktober 2017

    Tänk om livet var så lätt som det verkar i Tant Vildas Magi av Emma Holmgren. Visst finns det svårigheter, men de löser man lätt med ett glas saft, eller?

    Mitt i vardagen finns det en magisk plats, där Moas mormor bor. Mormodern är gammal och glömsk och Moas föräldrar planerar att sätta henne på hem. Men Moa har sett en helt annan sida av mormor, pigg och glad och hjulandes runt i trädgården. Inte kan en sådan pigg person vara på ett åldersdomshem. Men vad är det som gör att mormoder... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Tant Vildas magi