Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2010-12-15
Förlag
Ica Bokförlag
Medarbetare
Alinder, Sara (form) / Danielsson, Malte (foto)
Dimensioner
245 x 200 x 15 mm
Vikt
600 g
SAB
Vmbb,Vcc,Qcabb
ISBN
9789153436126
6 kilo på 6 veckor (inbunden)

6 kilo på 6 veckor

(67 röster)  |  Läs 14 recensioner
Inbunden Svenska, 2010-12-15

Slutsåld

Kickstarta det nya året!
Behöver du hjälp för att snabbt gå ner i vikt? Utan att vara hungrig eller räkna kalorier. I boken 6 kilo på 6 veckor hittar du svaren. Utan omsvep eller krångliga instruktioner får du dagliga menyplaner som är så enkla att följa, att det blir svårt att misslyckas.

Hemligheten till framgång ligger i att öka kroppens fettförbränning och minska fettcellernas förmåga att lagra fett. Menyplanerna är skapade för en optimal blodsockerkurva och kontrollerade insulinnivåer och passar alla som vill satsa på en säker och vetenskapligt bevisad metod för att snabbt gå ner i vikt.

I 6 kilo på 6 veckor har erfarenheterna från tusentals personer kokats ner till en inspirerande 6-veckorsmeny som får midjan att krympa fortare än du vad du trodde var möjligt. Efter att ha följt bokens effektiva sexveckorsprogram vet du att det är sant. Du får också möta några personer som nått sin målvikt.

Bakom boken står kostrådgivarna Ola Lauritzson och Ulrika Davidsson som på kort tid blivit några av Sveriges mest uppmärksammade fackboksförfattare med sina boksuccéer som Gå ner i vikt med GI-metoden, Våra bästa GI-recept och GI för hela familjen.

Till bloggen 6 kilo på 6 veckor
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 14 recensioner av 6 kilo på 6 veckor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 6 kilo på 6 veckor helt underbar
  Helen Behndig, 2 oktober 2017

  Helt fantastisk , jag läser om och om igen för att vara beredd när jag börjar allt är så bra förklarat och recensioner från de som prövat är också bra inget halleluja utan redigt förklarat . OM jag ska säga något negativt är det dyrt att starta har handlat och fått göra om i köket för att få plats med allt. MEN jag börjar idag!

 2. Goda enkla recept
  Nika, 21 september 2016

  Goda enkla recept av de jag hunnit testa. Vissa recept skulle dock behöva förtydligas. Har bara kört detta i några dgr så kan ej säga om vågen visar åt rätt håll ännu.

 3. Recept på goda rätter
  Elisabet, 7 april 2016

  Trevlig bok med recept på goda rätter som dessutom är lättlagade. Och om de även får oss att minska i vikt är det bara desto bättre.

 4. En inspirerande bok
  SUSANNE STRANDMAN, 19 november 2015

  Tycker att det var väldigt många inspirerande och goda recept, lätt att följa och dels för att man kan byta lite hur som helst mellan dagarnas menyer

 5. Funkar!
  Åsa, 11 mars 2015

  Recepten och upplägget i den här boken hjälpte mig att gå ner 25 kilo på ca 7 månader! Jag rekommenderar den verkligen, framförallt till nybörjare inom LCHF.

 6. Boken var precis det jag hade letat efter eftersom...
  R.M.R, 28 augusti 2013

  Boken var precis det jag hade letat efter eftersom recepten inte var så tillkrånglade och dom rätterna jag har provat har dessutom varit riktigt goda. Texten i övrigt är lättförståelig och ger motivation!

 7. Jag tycker boken är helt suverän och rekommenderar den...
  Kajsa Sandström, 21 augusti 2013

  Jag tycker boken är helt suverän och rekommenderar den till alla jag känner!
  Inte ett enda recept har fått annat än toppenbetyg. Kul med mycket smaker. Min favorit kokbok:)

 8. Lite för komplicerade recept med massor av...
  Annette Johnsson, 1 augusti 2013

  Lite för komplicerade recept med massor av ingredienser föredrar faktiskt den tidigare GI dag för dag, bättre recept i den.

 9. Mycket goda recept. Har t.o.m fått motvillig sambo att...
  ingrid brine, 14 juni 2013

  Mycket goda recept. Har t.o.m fått motvillig sambo att äta sallader. Det står ju i boken - så det är bara att lyda.

 10. Har bara hunnit prova några av recepten än och de har...
  MaudT (Västerås), 23 april 2013

  Har bara hunnit prova några av recepten än och de har varit både lättlagade och mycket goda. Försöker också ta till mig råden, bl.a. att äta en ordentlig frukost, och jag har faktiskt tappat ett drygt kilo så här långt.

 11. Fungerar på riktigt
  Michel, 25 april 2012

  Jag har fått mycket bra resultat med den här boken , var tveksam trodde aldrig det skulle var så effektivt, men det var det! :).

  Jättegod mat och enkel att göra, visst man måste dra ut och leta ingredienser men det är det absolut värt. Rekomenderas!

 12. Vilka recept!
  Maria, 29 juli 2011

  Man längtar till nästa måltid, men inte för att man går det med "suget" man längtar för det är så god mat!

 13. Så fantastisk
  Caroline, 12 maj 2011

  Vilken fantastisk bok. Som alltid är man ju skeptisk men efter 4 veckor har jag minskat 5 cm runt magen och då vägde jag endast 58 när jag började. Otroligt goda recept och superbra tips. Känns verkligen inte som om man bantar på något sätt.

  Rekommenderas varm!

 14. TACK för en toppen bok
  Lisa, 11 januari 2011

  Alla plus jag kan ge ger jag för denna bok.. Har ätit recepten till punkt och pricka och det gav mig ett minus på 2,3 kg första veckan..
  TACK

Visa alla 14 recensioner

Fler böcker av författarna